Våben

Kurv

Sikker checkout
0

Brand: Fox Bullets

fox bullets logo

Fox bullets – blyfri projektiler til den seriøse skytte.

Fox Bullets er landet hos Tacdane, og de har helt klart gjort indtryk hos de danske skytter. Med udvalg af bl.a. fox hunting og fox target, er fox projektiler kommet for at blive.
Fox projektiler er hurtigt blevet det foretrukne valg, når det kommer til valg af blyfri projektiler både blandt jægere, men også IPSC skytter. Dette skyldes den høje præcision, samt måden, hvorpå kuglen deformerer sig og kan bevare skind og pels hos dyret i forbindelse med jagt.

Men hvorfor fox projektiler?

Alle fox projektiler er blyfri. Fox Classic Hunter er designet til alle jagtsituationer, som en europæisk jæger kan opleve. Rillerne i kuglen reducerer kontaktfladen mellem kuglen og riffelløbet, hvilket reducerer trykket og øger hastigheden på projektilet.
Fox hunting projektilerne deformerer ved impact til en svampe-agtig form med en diameter på det dobbelte af kaliberens størrelse. Dette sikrer nok skade til at dræbe dyret, men på samme tid giver høj kødkonservering.

Hvorfor Fox Target?

Fox target er lavet til at give ultra-præcision i forbindelse med din skydning. Fox target er ligeledes perfekt til jagt af ræve, hvis man vil bevare skindet og pelsen derfra.

Hvad er Fox Hunting?

Fox hunting projektiler er lavet specifikt til jagt, men kan også bruges i andre situationer. Fox projektilerne er ligeledes blyfri og sikrer høj præcision i forbindelse med jagten.

usermagnifiercross