TacDane teamet går på ferie / andre opgaver i uge 29, derfor er deadline for bestilling af varer til levering næste uge, 11/7 kl 20. Mails og beskeder besvares løbende i perioden, men ordrer behandles ikke. Vi er tilbage ved normal drift d. 22/7
Våben

Kurv

Sikker checkout
0

Handelsbetingelser

Disse betingelser anses for gældende ved al handel både i webshoppen, via faktura samt fysisk på adressen. Ved betaling af en faktura eller ved en gennemførelse af et køb på www.tacdane.dk accepteres disse betingelser.

BESTILLING På www.tacdane.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden er du altid mere end velkommen til at kontakte os pr. telefon, Facebook eller mail.Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for at få nyeste produktdata.Alle priser på websitet er i danske kr. og inkl. 25% moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer og tastefejl.HERUNDER AT UDSTILLING AF VARER PÅ NETBUTIKKEN IKKE ER ET TILBUD, MEN EN OPFORDRING TIL AT GØRE TILBUD, OG DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE ELLER FAKTURA.Når du handler med www.tacdane.dk indgås aftaler på følgende sprog: DanskDer er ikke indgået en bindende købsaftale med TacDane, før du har modtaget en faktura fra TacDane.

2. BETALING På www.tacdane.dk  eller på adressen kan der bla. betales med:Visa Mastercard / Debit Visa Electron / DebitBetales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200,- kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken TacDane eller andre har mulighed for at læse dataene.Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra TacDane. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.Vi forbeholder vi os sig retten til at annullere din ordre mod refusion af din betaling, helt frem til og med leveringen af varen.

3. FRAGT Vi leverer hovedsageligt med GLS, Post Danmark eller en fragtmand. Leveringerne følger pågældende transportørs forretningsbetingelser. Der betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er tydeligt beskadiget, skal du helst nægte modtagelse af forsendelsen eller på fragtbrevet notere “modtaget med forbehold for senere kontrol og optælling af indholdet”. Har du taget imod forsendelsen og opdager en skade bedes du kontakte TacDane med det samme og anmelde skaden. Det er altid en god idé at tage nogle billeder af hele forsendelsen, af fragtbrevet derpå samt af eventuelle skader. Vi hjælper meget gerne i disse sager, så send gerne alt dokumentation til os og vi vil gå videre med sagen.

4. FORTRYDELSESRET Bemærk – fortrydelsesret er ikke gældende ved erhvervskøb.Du har i forbrugerkøb altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.tacdane.dk. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på kontakt@tacdane.dk eller ved telefonisk kontakt.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare, til den dag den sendes eller leveres retur. Vi skal venligst bede om at varen sendes retur senest 14 dage efter meddelelse om købet fortrydes.

Fortrydelse udover de 14 dage Fortrydelse udover de 14 dage, kan aftales med TacDane, men betyder en udgift på 20% af værdien af ordren. Bemærk at tilbagebetaling af beløb kan tage op til 21 dage, alt efter omstændighederne.

Ophævelse af køb ved skaffe / bestillings vare købt gennem TacDane TacDane kan ved skaffe / bestillings vare ophæve købet hvis dette findes nødvendigt, særligt ved del eller forudbetaling helt frem til og med udlevering.

Ejendomsretten af de købte emner, forbliver TacDanes frem til udlevering. Dette gælder også efter at kunden har betalt en fakturaen eller søgt en tilladelse til våbenet. Ved anvendelse af denne ret fra TacDane tilbagebetales det fulde beløb ved enten bank overførrelse eller via. mobilepay.

Bemærk at tilbagebetaling af beløbet kan tage op til 20 bankdage, alt efter omstændighederne.

Hvis TacDane tager retten til ophævelse i brug, fremsendes en kreditnota på beløbet fra fakturaen med anmodning om betalings oplysningerne til tilbagebetalingen. Når disse fremsendes fra kunden anses handelen for annulleret og alle efterfølgende krav er frasagt mod TacDane.

Opbevaring af ikke afhentet våben. Hvis et våben der er opbevaret ved TacDane ikke er afhentet eller anden aftale er indgået inden 12 mdr. fra køb eller indleverings dato, forbeholder TacDane retten til at videresælge våbnet til anden side for at få dækket omkostninger ved opbevaringen. Det er TacDane der fastsætter gensalgs-værdien af våbnet. Ejendomsretten på våbnet overgår også til TacDane.

Returforsendelse Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv stå for omkostningerne for at levere varen retur, fx returfragten. Enkelte varetyper kan ikke returneres med normal transportør, det kan for eks. være våben eller lignende produkter. TacDane kan i så fald kontaktes for brug af en af vores samarbejdspartnere for eks. en fragtmand eller speciel transport for returnering af varen. Denne fragt omkostning vil dog blive modregnet varens værdi ved refundering af beløbet til kunden og forventes højst at beløbe sig til kr. 1.500,- Bemærk du er ansvarlig for varens lovlige levering samt forsvarlig indpakning.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis vores online RMA formular er udfyldt og vedlagt returforsendelsen af varen samt anden relevant information som eksempelvis kopi af faktura eller ordrebekræftelse, registrerings- og kontonummer eller evt. kopi af forudgående korrespondance mv. Varens stand, når du sender den tilbage. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Denne værdi fastsættes som et skøn af TacDane.

I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes dette beløbet som refunderes. Værdiforringelse vurderes hvis varen kommer retur i en brugt og forværret stand, således den ikke kan gen-sælges som ny. TacDane vil på baggrund af dette vurderer værdiforringelsen og kontakte dig før beløbet refunderes.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varen skal være uden skader, uden tegn på slid, uden ridser samt i rengjort og pæn stand, hvis du vil være sikker på at få alle dine penge igen. Vær derfor omhyggelig når du pakker varen ud, undlad at fjern beskyttende folie/plast mm og forsigtig så du ikke får lavet ridser eller mærker. Produktet skal gerne se ud som du selv vil forvente at en fabriksny vare ser ud – Kort sagt som da du modtog den. Ved køb af produkter i produktgrupper hvor emballagen udgør en væsentlig del af produktets nyværdi, er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.

Varen skal sendes retur til: TacDane, Nygade 23 6650 Brørup

Emballering og ansvar for returforsendelse Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. TacDane opfordrer til grundig emballering ved indsendelse, da det er afsenders ansvar. For. eks. bør løse interne komponenter som grafikkort, bundkort, harddiske og lignende altid indsendes i antistatisk pose – eller som man modtog det. TacDane opfordrer også til at alle produkter pakkes forsvarligt ind i velegnet fyld (fx bobleplast eller andet stødabsorberende materiale) samt der pakkes i en papkasse så produkterne ikke kan tage skade under transporten. Bemærk i øvrigt også, at fyldes kassen ikke helt ud så kan enkelte produkttyper lide skade da de kan blive kastet lidt rundt derinde – dette trods meget fyld. Det er nemlig på kundens risiko at varen kommer sikkert retur til TacDane. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen fra transportøren, vi kræver dog at det meddeles os, ellers vil det forlænge behandlingstiden. Du kan også aflevere varen personligt på vores adresse efter aftale.

6. Refundering af beløb Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 20 bankdage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Som udgangspunkt refunderes beløbet til samme betalingskort, som købet er foretaget med, er dette ikke muligt kan der refunderes til din bank konto. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst din banks registrerings- og konto nummer.

7. REKLAMATIONSRET Når du som forbruger handler på www.tacdane.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten kan dog være begrænset af produktets naturlige levetid Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig brug.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse. En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet – typisk fabrikations- og/eller materialefejl. Skulle varen, mod forventning, gå i stykker under reklamationsperioden og være dækket af reklamationsretten, repareres eller ombyttes defekte varer på vort eller producentens værksted vederlagsfrit. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, ellers kan sagens behandlingstid blive forlænget.

8. Anvendelse af reklamationsretten Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være indenfor rimelig tid. Det første du bør gøre er at kontrollere, om dit produkt er omfattet af den direkte support der gælder for en del producenter – den information kan findes på www.tacdane.dk. Hvis din defekte vare er omfattet af direkte support, skal den ikke sendes retur til Tacdane. Det fremmer ekspeditionstiden at kontakte producenten eller den af dem anviste servicepartner og dette betyder ofte en hurtigere sagsbehandling end med TacDane som mellemled. Vi opfordrer til at du afgiver erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af behandlingstiden grundet bred fejlsøgning.

Defekte produkter der er omfattet af reklamationsretten, vil herefter blive omskiftet til timetakst. Ønsker man ikke at TacDane foretager bred fejlfinding skal det defekte produkt afmonteres og sendes separat. Når du ønsker at reklamere beder vi dig venligst oprette en RMA anmodning på forhånd, omend dette dog ikke er et krav

Det defekte produkt skal sendes til vores adresse: TacDane, Nygade 23, 6650 Brørup.

Når du returnerer varen, bedes du angive afsender på forsendelsen samt evt. udstedt RMA nummer (returnummer). Alternativt vedlægges kopi af fakturaen med årsag til returneringen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende modtagerbetalte forsendelser.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage (helst den originale), og vi opfordrer til du får en kvittering fra transportøren så du kan følge pakken frem til os – samtidig giver dette normalt også forsikring på indholdet hvis dette skulle gå tabt eller blive beskadiget. Når din reklamationssag er godkendt af os, og accepteret som et privatkøb, sender vi dig automatisk en postlabel du kan bruge til at sende varen retur uden omkostninger. Vent venligst på denne før du sender varen til os. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Vi anbefaler dog at du kontakter os eller opretter en RMA sag, således at vi kan sende dig en returfragtseddel på forhånd.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til TacDane’ udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Oplysning om klagemuligheder Hvis du vil klage over dit køb af en vare eller tjenesteydelse eller behandlingen af sin sag bedes dette gøres skriftligt til TacDane på email adressen kontakt@tacdane.dk, med udførlig beskrivelse af det hændte samt ønsket handling, alternativt via anbefalet brev til vores adresse: TacDane, Nygade 23, 6650 Brørup. På denne måde vil din henvendelse blive behandlet af en leder og du vil få svar retur hurtigst muligt – vær dog opmærksom på at sagen vil blive undersøgt grundigt før du får svar, så der kan godt gå et par dage før svar modtages. Kan der ikke opnås acceptabel løsning direkte med TacDane, kan der indgives klage til en af følgende;

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan viderebringes til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 -2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk såfremt deres betingelser er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr/ Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@tacdane.dk.

9. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl Ved indsendelse af defekte eller forkerte varer til TacDane, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres (eller fejlen ikke er omfattet af garanti / reklamationsret), vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er kr. 535,- pr. time inkl. moms testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

10. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer; Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato, TacDane forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 8,7% pr. påbegyndt måned.

10. Dine personlige oplysninger For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: . navn . adresse . telefonnummer . email-adresse . (CVR nr. for erhvervsdrivende)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos TacDane og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er: Ejeren af TacDane. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til www.tacdane.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos TacDane, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TacDane via e-mail: kontakt@tacdane.dk.

Handelsbetingelser for TacDane. tilpasset den 23/08/20

usermagnifiercross